miércoles, 13 de noviembre de 2013

Exposició fotografies

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de  Sant Julià, volem promocionar la participació de la ciutadania en la vida associativa en tots els aspectes: culturals, esportius, lúdics i en tot el que representi una millora en la qualitat de vida del nostre barri i de Vilafranca en general.
En aquest sentit volem promocionar la Sala Jaume Palau de la nostra associació com una Sala d’exposicions permanent, oberta a totes les organitzacions i associacions que estiguin interessades en exposar les seves activitats, dintre del que permeten els usos compartits de les nostres instal·lacions.
Per començar aquesta tasca, us comuniquem que el proper dissabte, 23 de Novembre, a les 7 de la tarda, inaugurarem una exposició col·lectiva de fotografies de l’Associació Fotogràfica de Moja, http://www.afm.cat/web/. Aquesta és una exposició anual que consta d’una col·lecció de fotos de temàtica variada i de diferents autors socis de l’associació fotogràfica, de diferents pobles de la comarca, que dona la possibilitat de mostrar les obres de qualsevol autor sense tenir en compte el nivell i la qualitat individual de cadascuna d’elles.


L’Exposició estarà oberta des del 23 de novembre al 14 de desembre, amb horari de divendres i dissabtes, de 19 a 21 hores (entrada pel carrer Eugeni d’Ors).


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Som de Vilafranca del Penedès