miércoles, 5 de junio de 2013

Segueix la Festa del nostre Barri

Dilluns va començar la nostra Festa del Barri, setmana cultural, amb la inauguració de l'exposició d'entitats socials que tenen la seva seu o part de la seva activitat al Barri de Sant Julià. Associacions que tenen en comú la part altruista i de servei a les persones, amb programes socials d'integració o d'auto ajuda. Algunes de les entitats són: Creu Roja, L'Espiga, Nou Verd i Nou Set, Mas Alborna, Amper, Ginesta, Centre Escursionista del Penedès, AMPA Escola Balta Elias, etc.

Va assistir a la inauguració la majoria de presidents i presidentes de les entitats així com voluntaris i treballadors de les mateixes. Podeu veure el reportatge de Vilafranca Televisió en aquest enllaç, del minut 9 al 11,30, sobre la nostra Festa del Barri: inauguració festa del barri de sant julià escollint el Informatiu del dimarts 4 de juny.

Per altra banda, amb una gran assistència, ahir es va fer la xerrada sobre "A la cuina tot s'aprofita", amb Irene Gelpi. Podeu baixar-se els dossier de la xerrada en aquests enllaços:

Introducció, receptesd'higiene a la cuina.

Avui dimecres, Dia mundial del Medi Ambient, hem celebrat una xarrada sobre l'horticultura urbana: L'Hort al Balcó, a càrrec de la Montserrat Catalan. Maneres de conrear productes d'horta de forma ecològica. Hem fet la nostra petita contribució a la difusió de que una altra manera de consumir és possible, i que ens hem d'acostar, tot respectant-la, a la natura i a una vida més sana.


Recordeu també que divendres , desprès del pregó, es farà el Sopar Popular solidari i amb recollida d'aliments pel Banc d'Aliments. Cal adquirir prèviament un tiquet de 5 €, als forns del barri o al local de l'Associació.

Podeu anar seguint la programació prevista del les activitats a través del nostre blog o a través de www.facebook.com/avvsantjulia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Som de Vilafranca del Penedès